Вълшебните свойства на едно кубче лед

Как да премахнете торбичките под очите и да добавите блясък на кожата си

24 January 2020 10:12
Вълшебните свойства на едно кубче лед
Ледът има много повече приложения от това да изстудява храни и напитки. Той може да бъде ваш верен помощник в разкрасителните ви процедури и действа като балсам на кожата.

Ето и за какво да го ползвате:

Намалява торбичките под очите
Събуждате се подпухнали и под очите ви има големи торбички. Извадете от фризера 2 кубчета и леко потъркайте областта под очите за няколко минути. Кожата веднага ще се прибере.

Свива пъпки
Имате неприятна пъпка, която все още не желае да избие и седи като подутина на кожата? Ако сложите малко лед върху нея, възпалението ще намалее и тя ще намали обема си.

Добавя блясък на кожата
Разтриването на кожата на лицето с кубче лед ще подобри циркулацията и кожата ви ще стане по-блестяща. Не поставяйте леда директно върху лицето, а в памучна кърпа и потъркайте кожата за няколко минути. Лицето ви веднага ще светне.

Намалява болката
Ако имате нисък праг на болка и дори скубането на косми ви причинява такава, можете веднага да я намалите като поставите кубче лед върху третираното място. Ледът ще помогне и за намаляване на зачервяването.

Лекува изгаряне
Най-добрият начин да се справите с изгарянето е като поставите кубче лед върху засегнатото място. То ще успокои кожата и ще намали зачервяването и болката мигновено.
Стенли - по-голям от страховете си Стенли - по-голям от страховете си „Бягай от мен“, втори сингъл от албума „Чужди тела“
Михаил Билалов се завръща на сцената като мафиот Михаил Билалов се завръща на сцената като мафиот Актьорът влиза в нова роля на ексцентричен подземен бос в първия си комедиен моноспектакъл в зала 3 на НДК
A Splash of Color A Splash of Color Попивайте цветове с нас...
Alanis Morissette тръгва на европейско турне Alanis Morissette тръгва на европейско турне Излезе и вторият сингъл Smiling от предстоящия ѝ албум 
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ